Kontor & erhverv

Få en skræddersyet lejeaftale eller køb blomsterinstallationer til kontoret. Planter og blomster i et kontormiljø er en stor del af indretningen og de kan tilføje en masse fordele til dit kontor. For det første kan de skabe en behagelig og afslappet atmosfære, som kan bidrage til at øge medarbejdernes velvære og produktivitet.

En anden fordel er at blomster kan fungere som en form for branding for dit kontor. De kan skabe en visuel interesse og bidrage til at skabe et godt indtryk på klienter og besøgende. Dette kan hjælpe med at skabe et professionelt og attraktivt image af dit firma.

Endelig kan blomster være en billig måde at pynte op på kontoret på. Vores måneds buket starter fra 250 kr. På den måde kan blomsterne skabe en smuk og indbydende atmosfære uden at koste en formue. Se mere under: https://gunni-silkstudio.dk/index.php/blomsterabonnement-kunstigeblomster/

Ønsker i at leje blomster til et arrangement, så kan du kontakte Christina enten via telefon 27587665 eller gennem forespørgsel-knappen nedenfor.