Event & fest

Du kan bestille blomster her, som altid holder sig smukke. Uanset om du vil forevige din brudebuket med silkeblomster eller blomster du kan levere tilbage næste dag- i stedet for de skal smides ud. Med en skræddersyet og specielt udvalgt design lavet til jer, kan i bare læne jer tilbage- alt er muligt. Blomsterne dør ikke og kan stå i sol, skygge, regn og sne, de er friske uanset hvor og hvornår. Imponér kunderne eller medarbejderne med en blomsterinstallation eller buketter til jeres firmaevent.

Jeg kan altid komme ud på den ønskede lokation med blomsterprøver, så i selv kan se og mærke hvad vores SilkStudio har at tilbyde. Dette møde er uden beregning og helt uden binding, kun så i kan føle jer trygge og vi sammen finder den helt perfekte løsning for jer. 

Blomster til din messestand

Hos vores firma tilbyder vi at lave blomster til din messestand. Vi har stor erfaring med at lave blomsterdekorationer til messer og events, og vi ved, hvordan man skaber en smuk og indbydende atmosfære, der kan fange besøgendes opmærksomhed.

Når vi laver blomster til din messestand, vil vi først holde et kort møde hvor vi vil spørge ind til, hvilken type messe du skal deltage i, hvilken stemning du gerne vil skabe, og hvilke budskaber du ønsker at formidle. På denne måde kan vi sikre, at vi vælger de helt rigtige blomster og dekorationer til din messestand. Herefter modtager du et moodboard/præsentation af vores bud på din stand og blomster dertil. 

Vi kan lave blomsterdekorationer i mange forskellige stilarter, så du kan vælge den, der passer bedst til din virksomhed og dine produkter. Vores blomsterdekorationer kan både være enkle og stilrene eller fyldige og farverige, alt efter dine ønsker og behov.