Handelsbetingelser hos Gunni SilkStudio ApS.

GUNNI SilkStudio ApS
Syvendehusvej 21
2730 Herlev
CVR nr.: 43421964
Telefon: 27587665
Email: Cg@gunni-silkstudio.dk

Betaling

GUNNI SilkStudio ApS modtager betaling med VISA-Dankort, Apple Pay og Bankoverførsel. 

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Leveringstiden for din ordre er ca. 1-4 hverdage.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Bestillingen kan også afhentes efter aftale, ved GUNNI SilkStudio, Syvendehusvej 21.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden. 

De 14 dages fortrydelsesret starter fra den dag, din ordre er leveret.
 
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
 
Ved fortrydelse af en eller flere varer, skal det meddeles til os senest 14 dage efter levering og returneres senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønsker du at fortryde dit køb, bedes du sende en mail til cg@gunni-silkstudio.dk.
 
 
Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.  

Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. max. 2 måneder efter produktet er i dine hænder. 

GUNNI SilkStudio ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten kontaktes:
GUNNI SilkStudio ApS
Syvendehusvej 21

Tlf: 27587665

Reklamation frafalder ved forkert eller ualmindeligt brug af produktet.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. 

Det er op til GUNNI SilkStudio at vurdere varens stand.

Kunde & Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Personoplysningerne registreres hos GUNNI SilkStudio og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige i Gunni SilkStudio er: Christina Gunni.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos GUNNI SilkStudio har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ”’

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

GUNNI SilkStudio ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører et køb af vores produkter

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.gunni-silkstudio.dk er GUNNI SilkStudio ApS, Syvendehusvej 21, cvr nr. 43421964

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til [ betalingssystem ], inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply, som fungerer som vores databehandler. 

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse Cg@gunni-silkstudio.dk.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk